office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Škaraba

Plaža Škaraba nalazi se 3km od grada Rovinja, unutar park šume Zlatni Rt. Jedna je od najpopularnijih gradskih plaža sa čistim morem te šljunčanom i stjenovitom obalom. Duga je oko 800m.

Do plaže se može stići vozeći biciklu brojnim stazama ili automobilom kojeg možete parkirati na obližnjem parkingu kod centra Monvi.

S obzirom da je obala okomita, a more prilično duboko, plaža Škaraba idealna je za odrasle i iskusnije plivače koji se vesele skokovima u more sa visokih stjena. S druge strane, postoje i šljunčani djelovi idealni za obitelji zbog plićaka i hladovine borove šume te malog mola za skakanje u more. Na plaži Škaraba ne postoje ograničenja za pse, što znači da se i oni mogu neometano kupati, a na južnom dijelu plaže vole obitavati naturisti.

Na plaži Škaraba ne postoje dodatni sadržaji za zabavu i sport pa se svim posjetiteljima preporučuje da ponesu lopticu za odbojku ili picigin, karte ili ominjenu knjigu uz obaveznu kremu za sunčanje i pokrivalo za glavu. Najbliži dostupni sadržaji, restoran i snack bar nalaze se zapadnije, prema uvali Kurent.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.