office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Uvala Guštinja

7 km južno od Rovinja nalazi se šljunčana plaža Guštinja, smještena u istoimenoj uvali. Pristup plaži je moguć automobilom, iako se zbog težeg makadamskog puta iza autokampa Veštar te nemogućnosti parkiranja neposredno uz plažu preporuča doći brodicom.

Plaža Uvala Guštinja je divlja, netaknuta plaža sa kristalno čistim morem. Idealna je za sve one koji se žele potpuno opustiti i uživati u suncu i moru što dalje od gradskih gužvi. Na plaži nema sanitarnih, sportskih ni gastro sadržaja pa se preporuča ponijeti sa sovom sve što treba kako bi boravak u uvali Guštinja bio interesantan. Najbliže usluge nalaze se oko 3 km od uvale.

Na plaži Uvala Guštinja nalaze se male uvale s glatkim oblucima, a ulaz u more je plitak pa se boravak preporučuje obitelji s djecom. Kako nije dobro prometno povezana, u Uvali Guštinja nema gužve, što pogoduje naturistima. S obzirom kako nema puno prirodnog hlada, savjetujemo ponijeti šator ili suncobran i kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Također, ponesite pokrivalo za glavu, tekućinu za osvježenje i hranu.

Ono što Uvalu Guštinja čini posebnom je bogat podmorski život, tako da će ljubitelji ronjenja zasigurno uživati istražujući sve kutke podmorja.

You must be logged in to post a comment.