office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Mali Mul

Plaža Mali Mul smještena je u blizini centra grada Trogira, lako je dostupna pješice i automobilom, a od centra grada je udaljena 500 m. Ova lijepa šljunčana plaža pravi je odabir za sve one koji posjećuju grad Trogir i žele se okupati u blizini ili na plažu ne žele ići automobilom.

Na ovoj šljunčanoj plaži djeca će uživati u vodenom parku, dok se roditelji odmaraju na plaži i uživaju u suncu. Betonske ploče idealne su za sunčanje i izležavanje na plaži, dok čisto more  mami na kupanje. Mul po kojem je plaža dobila ime savršena je prilika za vježbanje skokova u vodu. Prekrasan pogled s plaže Mali Mul na staru jezgru grada Trogira stvara ugodan ambijent i romantičnu atmosferu.

Neka se Vaši najmlađi zabavljaju u plićaku dok ih Vi pazite iz sjene obližnjeg beach bara, uz osvježavajuće piće u ruci. Prepustite se ugodnom odmoru sa svojim najmilijima na ovoj prekrasnoj šljunčanoj plaži.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.