office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Sv. Križ

Plaža Sv. Križ smještena je na sjevernom dijelu ostrva Čiovo, u mjestu Arbanija. U blizini plaže nalazi se samostan po kojem je plaža dobila ime. Pristup do plaže je jednostavan, te se može doći automobilom, pješice ili javnim prijevozom. Ali ako idete iz Trogira svakako preporučamo da idete automobilom, skuterom ili biciklom, jer od centra Trogira do ove plaže ima 4 km.

Ova šljunčana plaža pogodna je za porodični odmor zbog lijepog šljunka, plitkog mora i mnoštva prirodnog hlada. Na plaži se mogu iznajmiti pedaline koje će pružiti mnoštvo zabave cijeloj porodici. Najmlađi će uživati u vodenom parku, dok će malo starije oduševiti odbojka na pijesku. Ljubitelji opuštanja na plaži svoje idealno mjesto pronaći će u borovoj šumi koja plažu okružuje, dok će oni željni zabave i dobre glazbe uživati u beach baru.

U blizini plaže nalazi se i kafić u kojem se možete osvježiti za vrijeme ljetnih vrućina i snack bar u kojem možete pojesti neko jednostavno jelo. Za ljubitelje slatkoga u blizini plaže Sv. Križ nalazi se i sladoled. Odmorite se sa svojim najmilijima na ovoj lijepoj, šljunčanoj plaži i uživajte u čistom moru.

You must be logged in to post a comment.