office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Sv. Jere

Plaža Sv. Jere smjestila se u mjestu Mastrinka, nadomak povijesnog Trogira. Ova prekrasna plaža ime je dobila prema kapelici Sv. Jere koja se nalazi u blizini. Lako je dostupna automobilom i pješice, a od prekrasnog Trogira udaljena je samo 2,5 km. Ljubitelji aktivnog odmora mogu se na plažu zaputiti biciklom, pogledi na putu do plaže ostaviti će Vas bez daha.

Plaža Sv. Jere pogodna je za porodicu s malom djecom, zbog lijepog šljunka, blagog ulaza u more i mnoštva prirodne hladovine. Na plaži se mogu iznajmiti pedaline koje će mlađe generacije obožavati. Sunčajte se na lijepom šljunku i zaplivajte u čistom moru, a ukoliko niste ljubitelj ljetnog sunca zaštitu možete potražiti u borovoj šumi koja okružuje plažu.

Priuštite si mnoštvo zabave uz morske radosti, a nakon zabavnog i ispunjenog vremena na plaži posjetite obližnji restoran i okrijepite se ukusnim jelima i tradicionalnim specijalitetima.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.