office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Plat

Plaža Plat se nalazi u blizini grada Dubrovnika točnije u području zvanom Župa Dubrovačka između naselja Cavtat i MliniPlat plaža je sačinjena od mnogo manjih plaža koje su poput malih oaza mira i tišine.

Jedna od plaža u Platu je plaža naturističkog tipa i namijenjena je osobama koje žele uživati u privatnosti, a odvojena je stijenama. Na drugim uvalama ove plaže svoje mjesto na plaži pronaći ce samci, romantičari, ali i obitelj s jako malo djecom radi ulaza u more koje je dosta plitko, a s time i pogodno za djecu koja ne znaju plivati.

Na plaži Plat se nalazi i restoran gdje možete uživati u raznim specijalitetima Dalmacije. Oni željni sporta i rekreacije mogu uživati u odbojci i piciginu. Preporučujemo da svu potrebnu opremu i rekvizite za uživanje u moru ponesete sa sobom na plažu Plat, jer na plaži nema trgovine s rekvizitima za kupanje i plažu.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex