office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

U pojedinim turskim hotelima muškarcima zabranjen boravak bez žena

Neki turski hoteli zabranjuju muškarcima boravak bez žena, jer organizuju previše zabava.

Pojedini luksuzni hoteli u Turskoj zabranili su muškarcima boravak bez žena, jer navodno maltretiraju gošće i organizuju previše zabava.

Na stranici One Mile At A Time navedeno je da muškarcu bez pratnje žene nije dozvoljeno da rezerviše sobu u hotelu Lujo u Bodrumu.

“Rezervisanje sobe za individualnog muškog gosta nije moguće. U slučaju rezervacije, hotel zadržava pravo bezuslovnog otkazivanja”, ovo je odgovor hotela koji je dobio muškarac koji je želeo da rezerviše sobu.

Jedan turista je pokušao da rezerviše dvokrevetnu sobu za dva muškarca. Rečeno mu je da je to takođe zabranjeno, jer muškarci organizuju previše zabava i prave probleme.

Internetom se širi više od 100 hotela koji navodno samcima ne dozvoljavaju rezervacije. Neimenovana Turkinja rekla je kako je cilj da se zaustave samci koji maltretiraju devojke i da je ovo, nažalost, veliki problem u Turskoj. Takođe je spomenula da većina barova ima isto pravilo.

“Ne primaju muškarce koji nisu došli sa ženama. Ovo rade kako bi zaštitili žene od neželjenog uznemiravanja”, navela je. (Klix)

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.