office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Valkane

Plaža Valkane se nalazi u jednoj uvali duž obalnog šetališta Pulske obale. Plaža je nagrađena Plavom zastavom koja je simbol kvalitete sadržaja i kakvoće mora. Plaža je prostrana i jako popularna.

Smještena u samom centru Pule, veliki broj gostiju nas ne čudi.

Dio plaže Valkane, smješten u uvali, namijenjen je osobama s invaliditetom za koje je osigurana rampa i prikladan ulaz u more, a planira se i uređenje kabina za presvlačenje i sanitarnih objekata.

Dio plaže Valkane je uređen za osobe s invaliditetom. Ostatak plaže je uređen za djecu i odrasle, jedan dio je šljunčan a drugi betoniran te se tu može uživati u sunčanju.

U blizini plaže se nalazi sportski centar te imate mogućnost uživati u raznim sportskim aktivnostima kao što su pedaline, sandoline, odbojka na pijesku, tenis, mali nogomet i brojni drugi sportovi.

Od dodatnih sadržaja na plaži Valkane nalaze se vanjski tuševi, javni wc i kabine za presvlačenje. Ukoliko se želite osvježiti na plaži se nalaze kafić i restoran u kojem možete uživati u raznim Istarskim delicijama.

Iza plaže se nalazi šuma od borovih grana sa mnoštvom prirodnog hlada. U blizini je i dječje igralište, pa možemo reći da za svakoga imamo što ponuditi. Zeleni travnjak u blizini plaže doći će dobro za šetnje, a klupe na travnjaku su odličan izbor za piknik i dnevno druženje.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.