office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Berulia

Zadnja plaža u Brelima, ako idete prema Baškoj Vodi, je plaža Berulia, koja se nalazi podno Biokova. Plaža se sastoji od tri uvalice koje se protežu duž 400 metara obale.

Jedna je od ljepših, smještena u laganoj uvali, ukrašena sitnim bijelim šljunkom. Plaža Berulia iza sebe ima velika stabla borova, koji daju ovom mjestu poseban kontrast, ali na plaži nećete imati hlada.

Plaža Berulia je nagrađena Plavom zastavom što je simbol kvalitete usluge i kakvoće mora. Tu vam se nudi mnogo zabavih sadržaja a na vašu sigurnost cijelo vrijeme će paziti čuvari. Osiguran je i pristup za osobe s invaliditetom. Ljubitelji sporta mogu uživati u pedalinama, odbojci na pijesku, tenisu, jet-ski, malom nogometu, parasailingu i brojnim drugim aktivnostima.

Ako vam zatreba hladovina morat ćete se povući na šetalište uz plažu, ili u neki restoran ili kafić. More je čisto i ugodno toplo, odlično za kupanje i uživanje u plićaku.

Osim toga, plaža ima blagi pad prema moru što znači da je ovo mjesto pogodno za sve osobe. Ovdje će doći i mladi i stariji, samci kao i obitelji sa djecom. Plaža je u samom naselju, pa je turistička ponuda na razini.

Na plaži Berulia od sadržaja se može naći javni wc, vanjski tuševi te kabine za presvlačenje. Tijekom ljetnih vrućina na plaži se možete osvježiti velikom ponudom pića ili pak sladoledom a ne propustite posjetiti restoran u kojem možete uživati u raznim delicijama.

Iznajmite ležaljku i uživajte u predivnom danu, suncu i moru. Ukoliko se zaželite hladovine potražite je u predivnoj borovoj šumi koja se nalazi u pozadini plaže.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.