office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Jakiruša

Dugačka plaža Jakiruša proteže se čitavom obalom istoimenog naselja. Prelijepa je, kao i druge plaže blizu Brela, a zbog svoje dužine ima različite konstitucije obale. Većinom je prirodno šljunčana plaža, no ima zidanih dijelova. Negdje su zidovi ukrašeni kamenom, dok su drugi dijelovi betonski platoi.

Na pojedinim mjestima plaža Jakiruša ima prirodnog hlada, ali je većinom na suncu. Malene uvale odlična su mjesta za kupače, iako se u njima može vidjeti pokoji čamac privezan u plićaku. To ne smeta kupanju, baš naprotiv, odlični su kao dodatak ljetnom ugođaju. Stijene koje vire na pojedinim mjestima dodatno krase plažu, razbijajući monotoniju koja bi se pojavila na tako dugačkoj obali.

Oko plaže se nalaze brojni privatni smještaji, apartmani i pansioni. Za goste plaže, koji ogladne, tu su restorani i kafići. Doduše, restorani su malo dalje od same plaže, a zbog već spomenute dužine, udaljenost ovisi o tome na kojem ste dijelu zauzeli svoje mjesto. Kako god, ako ovdje dođete sigurno ćete uživate. Prepustite se ljetnom ugođaju i uživajte. Odmor na ovoj plaži je zagarantovan.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.