office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Marina Budva

Marina Budva (Dukley Marina Budva) jedna od najljepših crnogorskih marina , smještena je u uvali pored Starog grada Budve. Veliki broj turista se upravo na ovom mjestu fotografiše, uz luksuzne i prelijepe jahte.

Takođe, tu se nalaze i Lučke vlasti i granični prelaz. Dubina u pristaništu je različita od 1.8 – 8m.

Nakon ulaska u Jadran iz Jonskog mora, kao prva se nalazi Marina Budva koja je već postala popularna usputna stanica za male jahte zbog svoje lakoće pristupa, izvanrednih usluga i spektakularnog položaja na obali Jadranskog mora, pored drevnih zidina 2.500 godina Starog grada.

Prostire se na 62.000 m2, od čega 4.000 m2 na suhom. Marina Budva raspolaže sa 600 vezova od čega 380 komercijalnih vezova za plovila dužine 560 m. Oni su podeljeni u 17 sekcija. Sve sekcije imaju priključke za vodu i struju.

Saobraćajna povezanost, odnosno dostupnost marine, jedan je od veoma značajnih faktora ponude koji opredeljuje korisnike jahting plovila za određenu destinaciju.

U sklopu marine nalazi se objekat površine 131 m2 u kojem su smešteni carina, policija, prodavnica nautičke opreme i službena kancelarija administracije.

Neposredna blizina ima obilje šetališta, lepih plaža, luksuznih restorana, butika i raznovrsnog noćnog života. Krstarenje i vodeni sportovi obiluju sa netaknutim vezovima, plažama i klubovima u neposrednoj blizini marine.


Kako doći od Vaše lokacije do ”Marine Budva”, pogledajte na MAPI

You must be logged in to post a comment.