office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Bellevue

Plaža Bellevue nalazi se u jednom od ljepših zaljeva ovoga kraja tačnije u gradu Dubrovniku u predjelu zvanom Gorica ispod istoimenog hotela.

Plaža Bellevue je jedno od posjećenijih Dubrovačkih kupališta. Preporučujemo vam da plažu posjetite kroz jutro ili u rano poslijepodne jer je tada najsunčanija.

Sjenovite litice koje se nalaze oko plaže Bellevue u poslijepodnevnim satima zaklanjanju sunce te vam to daje prirodan hlad.

Na plaži Bellevue u Dubrovniku se organizira natjecanje iz amaterskog vaterpola „Divlje lige“ najčešće sredinom sezone na kojem se okupi oko 30 000 ljudi što je više nego na evropskim i svjetskim prvenstvima. Ovo natjecanje je jedno od najvećih i najpoznatijih amaterskih natjecanja u vaterpolu.

Na plaži Bellevue možete uživati u raznim vodenim aktivnostima ili se samo izležavati na ležaljkama i uživati u suncu i moru.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex