office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Buba

Plaža Buba smještena je u Makarskoj, 2 km udaljena od centra grada. Iznad ove šljunčane plaže nalazi se hotel čiji su gosti česti posjetioci. Plaža je dobila ime prema beach baru Buba koji se nalazi na plaži i omiljeno je okupljalište mladih tijekom dana ali i noćnih sati.

Ovo je jedna od najpopularnijih plaža u Makarskoj, posebno među mlađom populacijom. Brojni sadržaji na plaži idealni su za sve koji žele uživati u zabavnom i aktivnom ljetovanju, tako ovdje možete unajmiti jet ski, pedaline, dasku za jedrenje, ali i instruktora koji će Vas naučiti jedriti.

Možete isprobati bungie-jumping i parasailing te se provozati na banani i tubama. U blizini se nalaze i teniski tereni.

Na jednom djelu plaže Buba nalazi se popularni beach bar koji je idealno mjesto za opuštanje i uživanje u dobroj glazbi. U popodnevnim satima ovdje sviraju lokalni i strani DJ-evi, a početak noćnih zabava najavljuje se pjena party-ima, šampanjac party-ima, happy hour-om i brojnim drugim zabavama koje traju do ranih jutarnjih sati.

Uz šljunčanu plažu Buba možete pronaći i brojne restorane i kafiće koji nude okrepu i osvježenje za vrućih ljetnih dana. Plaža je opremljena i tuševima te kabinama za presvlačenje, a na sigurnost paze iskusni spasioci. Dio plaže, udaljeniji od beach bara Buba, pomalo je odvojen i idealan za obitelji s djecom i starije osobe.

Glavna gradska plaža u Makarskoj izgleda nevjerojatno i nudi sve vrste aktivnosti i pogodnosti. Međutim, često je na njoj prevelika gužva i mnogi ljudi to ne vole.

Ukoliko želite posjetiti plažu koja je više izolirana (ali ne previše), onda svakako posjetite plažu Buba. Uostalom, samo je nekoliko kilometara udaljena od glavne plaže, pa možete brzo provjeriti situaciju.

Odmah uz plažu Buba, posjetite južnije i plažu Biloševac i plažu Ratac.

You must be logged in to post a comment.