office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Cvitačka

Plaža Cvitačka je 2,5 km udaljena od centra Makarske u smjeru Splita, a sastavljena je od više malih plaža, odvojenih stijenama i dvije veće plaže. Ukupna duljina svih plaža zajedno je 1km, a na ovu plažu nastavlja se nudistička plaža Cvitačka. U blizini plaže nalazi se parking koji se plača. Od obližnjeg parkinga do plaža morati ćete prošetati nekoliko minuta.

Do velikih plaža može se lako doći pješice, biciklom ili skuterom, širokim makadamskim putem. Do manjih plaža se treba spustiti stepenicama u kamenu ili uskim makadamskim puteljkom.

Dvije veće plaže na plaži Cvitačka smještene su na početku i na kraju predjela Cvitačke i idealne su za porodični odmor. Između njih nalazi se više manjih plaža, odvojenih stijenama, koje su savršene za romantični bijeg od stvarnosti.

Na velikim plažama nalaze se beach barovi, sladoled i fast food, kao i trgovine opremom za more. Uz plažu se nalazi borova šuma koja pruža hlad, i idealna je za skloniti se od ljetnih vrućina.

Na krajnjoj plaži Cvitačka možete otići na parasailing, provozati se na tubama i banani te iznajmiti jet ski i pedaline. Za ugodan boravak na plaži imate i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Krajnji dio ove plaže odvojen je kao službena plaža za pse, stoga ako na ljetovanje vodite i svog kućnog ljubimca, ova plaža biti će idealna za Vas.

Manje plaže odlikuju se idiličnom prirodom i prekrasnim, čistim morem. Potpuni mir i bijeli šljunak okružen stijenama stvaraju poseban, romantični ugođaj. Na njima nema nikakvih sadržaja, u čemu i jest čar i posebnost ovih uvalica. Ako se poželite okrijepiti ili osvježiti morat ćete prošetati do nekoliko minuta udaljenih barova i kafića. Neke od ovih plaža smještene su uz spilje u stijenama koje pružaju zaklon od sunca, a druge su izolirane kamenjem koje ih okružuje i štiti od znatiželjnih pogleda prolaznika sa makadamskog puta koji prolazi iznad ovih plaža. Prepustite se romantičnom odmoru sa svojom boljom polovicom, zaboravite na gužve i uživajte u idiličnom odmoru.

Prekrasan šljunak i čisto plavo more idealni su za opuštajući odmor. Bilo da odaberete neku od manjih plaža, za romantičan odmor ili jednu od dvije veće, nećete se razočarati.

U neposrednoj blizini nešto južnije posjetite i plažu Buba, plažu Biloševac i Ratac.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.