office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Gradska plaža

Centralna gradska plaža je najduže i najveće područje obuhvaćeno u jednom dijelu i proteže se čitavim naseljenim pojasom zapadnog dijela grada, od gradske luke do zadnjih hotelskih objekata, dakle dužine oko 2 km.

Noćni klubovi, restorani i kafići. To je samo manji dio ponude na glavnoj plaži u Makarskoj.

U samom centru grada zaista ćete uživati.

Ovdje se dobro osjećaju i parovi sa djecom, jer ima za svakoga po nešto.

Od dnevnog odmora, pa sve do noćnih tuluma. Gradska plaža najposjećenija je, nudi mnogo sadržaja i opremljena je u potpunosti.

Ponuda jela i pića na najvišem je nivou. Tu su naravno sladoledi i razne druge slastice.

Ako ste došli sa djecom, u moru imate vodeni park, dok se u neposrednoj blizini plaže, na više mjesta nalaze dječja igrališta.

Dok uživate pod suncem, ili negdje u hladovini, možete bezbrižno sanjariti dok se djeca igraju tek par metara od vas.

Odmor je ovdje zagarantovan, ali i zabava za one mlađe koji traže baš to.

Bogata je prirodnom borovom hladovinom, što je posebno bitno u vrijeme najtoplijih ljetnih mjeseci, kada je prirodni hlad jedini spas od velikih vrućina na otvorenom.

U visokoj ljetnoj sezoni je  popunjena, a u pred i posezoni je vrlo lako pronaći slobodno mjesto za osobne plažne rekvizite.

Jedan dio ove plaže otpada na stjenoviti i betonski dio na poluostrvu Sv. Petar, gdje se iza svjetionika, s vanjske strane poluotoka nalazi manje FKK, nudistički dio kupališnih stijena.

Ukoliko ste posjetili ovu plažu, preporučujemo vam da u blizini posjetite i Park-šumu Sveti Petar sa svjetionikom i crkvom, ali i Kip Svetog Petra, kao i ljubavne katance. Takodje, možete se okupati na stjenovitoj plaži Sveti Petar.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.