office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Ratac

Plaža Ratac smještena u popularnoj turističkoj destinaciji Makarska, u blizini centra grada. Ova popularna šljunčana plaža idealna je za ljetovanje s porodicom, zbog sitnog šljunka, borove šume koja pruža hlad i čistog mora sa blagim i postepenim ulazom.

Plaža Ratac ima uređen prilaz za osobe s invaliditetom, te je ugrađena platforma kako bi im se olakšao ulazak i izlazak iz mora.

Na plaži se nalaze brojni zabavni sadržaji kao što su parasailing, tube i banane, pedaline, i jet-ski. Plitko more pogodno je i za brojne vodene aktivnosti kao što je picigin, koji lokalno stanovništvo na ovoj plaži često zaigra.

Uživajte u ljetovanju sa svojim najmlađima jer se u blizini plaže, u sjeni borova, nalazi i dječje igralište, na kojem će Vaši mališani rado provoditi vrijeme. Odmah iznad plaže proteže se šetnica uz koju se nalaze brojni štandovi sa opremom za more.

Tu možete pronaći i brojne kafiće idealne za utažiti žeđ i skloniti se sa sunca. Okrepu možete potražiti u jednom od brojnih restorana, fast food štandova ili snack barova. Za one koji preferiraju zdravu prehranu, u blizini se može pronaći i štand sa voćnim salatama.

Nakon cijelog dana kupanja i vodenih aktivnosti, osvježite se ukusnim sladoledom i obradujte najmlađe. Ukoliko Vam je potrebno opuštanje, u blizini plaže Ratac u Makarskoj možete pronaći i masažu na plaži.

Tijekom cijelog dana na Vašu sigurnost na plaži Ratac paze iskusni spasioci. Stoga opustite se i uživajte u boravku na plaži sa svojom porodicom.

U neposrednoj blizini ove plaže nešto južnije je Gradska plaža, a sjevernije su plaže Biloševac i plaža Buba.

You must be logged in to post a comment.