office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Punta

Plaža Punta smještena je na malom ostrvu u šibenskom arhipelagu, nazvanom Žirje. Ovo je jedino ostrvo na ovom području na koji je moguć pristup automobilom, stoga je i do ove prekrasne plaže olakšan pristup.

Plaža Punta posebna je po tome što je prirodni kamen ravan i kao takav idealan za sunčanje. Ova plaža u potpunosti je prirodna i od strane ljudske ruke netaknuta. Uz plažu nalazi se borova šuma koja uz kristalno čisto more stvara poseban ugođaj.

Ova plaža idealna je za one koji žele pobjeći od gradske vreve i gužve, te se opustiti u okruženju idilične prirode. Zaljubljeni će također pronaći svoj komadić raja na ovoj osamljenoj plaži, jer ravne stijene okružene borovom šumom i u doticaju sa tirkiznim morem stvaraju jedinstveni romantični doživljaj.

Prilikom dolaska na plažu Punta na Žirju nemojte zaboraviti spakirati kremu za sunčanje, šešir ili kapu, ručnik i sunčane naočale, jer na ovoj plaži nema dodatnih sadržaja ni trgovina, samo prekrasna priroda.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex