office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Puntamika

Plaža Puntamika smještena je na malom poluotoku u gradu Zadru, udaljena je oko 3,5 km od centra grada, pokraj svjetionika Lanterne. Do plaže se može doći automobilom, skuterom, biciklom ali i pješice. Ova plaža idealna je za porodični odmor zbog lijepog šljunka i plitkog ulaza u more.

Odmorite dušu i tijelo na prekrasnoj šljunčanoj plaži Puntamika u Zadru, iznajmite ležaljke i suncobrane za potpunu udobnost boravka na plaži. U blizini plaže nalazi se dječje igralište, sa ljuljaškama i toboganima na kojima će Vaše dijete uživati u igri.

Odmah pored igrališta nalazi se i beach bar u kojem možete potražiti osvježenje dok se vaši najmlađi zabavljaju na igralištu. Ako se zaželite okrepe na plaži Puntamika, u blizini se nalazi restoran u kojem možete kušati ukusne lokalne specijalitete i vrhunsku hranu.

Izležavajte se na plaži i opustite se na ugodnom šljunku uz prekrasan pogled na staru jezgru grada Zadra. Plivajte u čistom moru i uživajte u jedinstvenom pogledu na gradske zvonike. Odmorite se sa svojim najmilijima i provedite nezaboravan odmor na plaži Puntamika.

U blizini se nalazi plaža Rt Puntamika.

You must be logged in to post a comment.