office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Muzej iluzija

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u čula, ali vas pritom i oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posetite muzej i ostaćete zadivljeni jer ništa nije onako kako se čini, posebno ne u Muzeju iluzija!

Beogradski Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet koji očarava sve generacije! To je savršeno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom. To nije samo mjesto za djecu, koja obožavaju da dolaze, to je i mjesto za roditelje, parove, dede i bake! Mjesto za svakoga!
Proverite šta vam sve nude, nećete vjerovati svojim očima!

Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koji stvara Vortex tunel. Vortex će vas potpuno izbezumiti i natjerati da se svojski borite u napredovanju kroz rotirajući cilindar i nastojanju da napravite svaki sljedeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini! Iskrivite sliku o sebi u sobi ogledala, izgubite se u beskonačnoj sobi, oduprite se gravitaciji i odnosima veličina i fotografišite se u svim, ali baš u svim nemogućim pozama!

Zavarajte oko i zabavite um!

Uživajte u zbirci holograma, zagledajte se u svaku optičku iluziju i dobro osmotrite svaku instalaciju. One su sjajan, zaigran podsjetnik da pretpostavke o svijetu koji vidimo ponekad stvarno jesu samo – pretpostavke!

Pravo bogatstvo eksponata sigurno će vas navesti da protrljate oči u nevjerici! Kroz zabavne i atraktivne varke, naučićete mnogo o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i nauci, posle čega ćete bolje razumjeti zašto vaše oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Na samom kraju zaustavite se u prostoru za igru didaktičko-logičkim igračkama i zagonetkama; sigurni smo da ćete doživeti bar malo frustracije i mnogo, mnogo zabave.

Istražite svIJet iluzija i doživite nemoguće! …samo nikako ne zaboravite poneti svoj omiljeni fotoaparat!


Ulaznice i radno vrijeme

OpisCijena
Odrasli750,00 Din
Djeca od 5-15 god.450,00 Din
Porodična (2 odraslih + 2 djece)1750 Din
Radno vrijeme :
Od ponedjeljka do nedjelje09:00 - 22:00
31.decembra i 6.januara09:00 - 18:00
1.janura, 7. januara, UskrsZatvoreno

Adresa i kontakt

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”]  Nušićeva 11, 11000 Beograd, Srbija

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +381 63 611 911


Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Beogradu, možete pogledati ovdje

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.