office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Dračevac

Par minuta hoda sjeverno od centra naići ćete na 400 metara dugu plažu okruženu gustom borovom šumom. Plaža Dračevac nalazi se oko 1 km sjeverno od centra Podgore, u smjeru Tučepa. Idealna je za parove i zaljubljene koji traže privatnost, idiličnu prirodu i mirno okruženje.

Plaža Dračevac poznata je nudistička oaza za naturaliste koja nudi privatnost svima koji je žele. Iako na ovoj plaži nema svlačionica, tuševa i toaleta, a najbliži ugostiteljski objekti za osvježenje nalaze se na podgorskoj šetnici, udaljeni su nekoliko minuta hoda, ova će Vas plaža osvojiti svojom prirodnom ljepotom i posebnim šarmom.

Ulazak u more je postepen i vrlo ugodan.

U blizini plaže postoji nekoliko parking mjesta koja se ne plaćaju, ali i plaćeni parking.

Kako bi došli do plaže morate se sa ceste spustiti kamenim puteljkom koji prolazi kroz zelenilo borove šume koja okružuje plažu. Kada prođete do kraja puteljka otvara se pogled na prekrasno, čisto more i bijeli šljunak i stvara se dojmljiv prizor netaknute prirode.

Preporučujemo vam da posjetite i druge plaže u blizini : Plažu Plišivac , plažu Podgora, Sutikla.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.