office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Sutikla

Plaža Sutikla nalazi se u neposrednoj blizini istoimenog kampa, a ima i velik broj kafića i restorana. Sama plaža je uska i često ispunjena mlađim ljudima željnim dobre zabave koje ovdje uvijek ima. Prilaz u more je blag i savršen za partiju – dvije picigina.

Plaža je šljunkovita, sa prirodnim hladom borove šume. Plaža je uska, a ulazak u more ugodan. U blizini se nalaze kafići i restorani.

Do ove plaže moguće je doći automobilom, skuterom, biciklom i pješice iz grada, a pogodna je za obiteljski odmor.

Ukoliko više volite aktivan odmor i zabavu na plaži Punta Sutikle možete iznajmiti vodeni skuter i uživati u vjetru u kosi dok jurite kristalno čistim morem. Okušajte se u vožnji na banani i tubama ili pak doživite nezaboravan panoramski pogled na Podgoru i okolicu uz parasailing.

Nakon iscrpljujućih aktivnosti povratite snagu u obližnjem restoranu uz ukusna, kvalitetna jela i osvježavajuće piće. Djeca mogu uživati u plićaku dok ih Vi gledate sa terase restorana, okružene borovima koji stvaraju hladovinu i pružaju zaštitu od ljetnog sunca.

Preporučujemo vam da posjetite i druge plaže u blizini : Plažu Plišivac , plažu Podgora, plažu Podgora, Dračevac u blizini Tučepa, Garma.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.