office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Plišivac

Nešto sjevernije od centra nalazi se najljepša podgorska plaža, Plišivac. Borovi koji okružuju uvalu nude ugodan hlad na najtoplije ljetne dane i okružuje plažu nezamijenjivim mirisom borovine i morske soli.

Ispunjava ju ugodan sitni šljunak, koji se u dodiru s vodom pretvara u pijesak, pa je ulazak u bistro more ugodan kao hod po pješčanom tepihu. Uvala Plišivac duga je više od 1 km, i na nekim dijelovima prilično široka, što ostavlja dovoljno prostora za ugodan boravak.

Ova je plaža često puna ljudi i zabave pa je preporučujmo ako tražite party i dobro društvo.

Iako naizgled udaljena od podgorske vreve, u srpnju i kolovozu na ovoj popularnoj plaži nemojte tražiti mir i osamu, jer je mnogi gosti biraju za odmor i uživanje u ljetnim radostima. Uzduž zaleđa plaže, nalaze se borovi koji pružaju prirodnu hladovinu, a osvježenje se može naći u obližnjim restoranima i kafićima.

Ova plaža prvi je izbor za obitelji s djecom jer nije prevelika gužva, a blizu je grada i svih sadržaja. Opustite se na ležaljkama koje se mogu unajmiti na plaži i uživajte u sjeni borova dok se Vaši mališani zabavljaju u plićaku.

Ako se poželite osvježenja ili okrepe, nakon plivanja u čistom moru i izležavanja na suncu, u obližnjem restoranu možete pronaći ukusna jela i osvježavajuća pića. Prepustite se nezaboravnom ljetovanju na jednoj od najljepših plaža u Podgori i okolini.

Preporučujemo vam da posjetite i druge plaže u blizini : plažu Podgora, Sutikla, Dračevac u blizini Tučepa, Podgora.

You must be logged in to post a comment.