office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Garma

Na ulazu u Podgoru, kada prolazite iz smjera Makarske, smjestila se plaža Garma, sačinjena od više manjih plaža odvojenih kamenjima i stijenama

Male plaže u uvalama Garme su skrovite, te privlači nudiste, romantične parove, obitelji s djecom koje žele privatnost te sve one koji nisu ljubitelji velikih gradskih plaža. Šum valova i cvrčanje cvrčaka jedina su buka koju ćete ovdje čuti.

Plaža je prekrivena šljunkom i kamenjem te okružena malim hridima i borovom šumom. More je ovdje predivne tirkizne boje, a ulazak u vodu blag i postepen.

Pristup do plaže je jednostavan, uređenim makadamskim puteljkom treba vam tek nekoliko minuta od parkinga do plaže.

Uz jedinu veću plažu smješten je restoran u kojem se možete opustiti u hladovini uz ukusno jelo i osvježavajuće piće. Manje plaže izoliranije su i od pogleda zaštićene borovom šumom koja ih okružuje i ujedno stvara prijeko potreban hlad.

Uživajte u dodiru sa istinskom, netaknutom prirodom i prepustite se odmoru uz pjesmu cvrčaka i šum mora. Okupajte se u čistom moru i sunčajte se na lijepom šljunku daleko od gradske vreve i gužve. Doživite romantičan odmor sa svojom boljom polovicom i posvetite se sebi na jednoj od prekrasnih plaža Garma.

Preporučujemo vam da posjetite i druge plaže u blizini : Plažu Plišivac , plažu Podgora, Sutikla, Dračevac u blizini Tučepa, Podgora.

You must be logged in to post a comment.