office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Podgora

Najposjećenije plaže u Podgori u samom su centru i nude mnoštvo sadržaja. Nalaze se tik do šetališta na kojoj, uz piće i domaću kuhinju, možete uživati u čistom moru i žarkom suncu.

Centralne plaže prostiru se u dužini jednog kilometra i najposjećenije su plaže u Podgori. Njihovoj atraktivnosti pridonosi i blizina glavne mjesne šetnice koja je zatvorena za promet, a na njoj se nalaze brojni restorani, barovi i trgovine. Plaže su većinom obasjane toplim suncem, a na nekim dijelovima zaštićene prirodnim hladom borova koji se naginju sa šetnice.

Ovdje je uvijek živo i lako pronaći dobro društvo i atmosferu ili zaigrati picigin. Najpoznatija i najveća plaža nalazi se u samom centru. Prilagođena je i za osobe s invaliditetom jer ima rampu za pristup te dizalo za spuštanje u more.

Ulazak u more predivne plavetne boje je lagan i postepen, a more je ekološki očuvano.

Plaže su uređene i čiste, a gosti na njima mogu koristiti tuševe i kabine za presvlačenje, te uz nadoplatu i ležaljke, suncobrane i baldahine.

Ako želite biti u žiži zbivanja ove su plaže stvorena za Vas, jer su u ljetnim mjesecima ispunjene živim zvukovima sa šetnice, žamorom gostiju na plaži te zvukovima sportskih i zabavnih aktivnosti na vodi poput vožnje jet-skijem, parasailinga, „banana“ vožnji i sl.

Plaža je uz brojne aktivnosti opremljena i tuševima te kabinama za presvlačenje i javnim WC-om, a u blizini se nalazi i trgovina sa opremom za more, pa možete biti sigurni da Vam rekvizita i zabave na plaži neće nedostajati.

Odmor od brojnih aktivnosti na plaži potražite u obližnjim kafićima i restoranima, gdje uz osvježavajuće piće i ukusna jela možete uživati u opuštenoj atmosferi sa obitelji i prijateljima. Ljubitelje slatkog oduševiti će činjenica da se u blizini plaže nalazi i slastičarnica u kojoj mogu kušati raznovrsne domaće kolače.

Preporučujemo vam da posjetite i druge plaže u blizini : Plažu Plišivac , plažu Čaklje, Sutikla, Dračevac u blizini Tučepa, Garma.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.