office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Najbolja mesta u Beogradu za fotkanje za Instagram

Beograd je veliki grad koji je odličan za fotkanje, ali nisu sva mjesta u njemu idealna za pravljenje najboljih fotografija. Postoji nekoliko lokacija koje su već godinama omiljene fotografima i turistima ali ima i nekoliko kutaka koji su skriveni.

Ako vam je bitno da imate dobre fotke za Instagram, ovo su mjesta koja morate posetiti.

Botanička bašta

Ova mini džungla je raj za pravljenje dobrih fotki. Egzotične biljke će osvježiti vaš „feed“ koji će izgledati kao da ste boravili u Južnoj Americi ili Aziji.

Kosančićev venac

Ovaj deo grada odiše prefinjenošću i sofisticiranošću. Na Kosanćičevom vencu se nalaze stare rustične zgrade koje mogu biti inspirativne za fotografisanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ???????ć ? (@__miciiiii)

Skadarlija

Ova lista ne može biti potpuna bez ove ulice koja daje pariski šmek vašim fotografijama. Posle Knez Mihailove, vjerovatno najpopularnija ulica u Beogradu, u kojoj svaki turista mora da napravi makar jednu fotku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iman Salman? (@imansa11)

Gardoš

Zemun je prepun sjajnih lokacija ali Gardoš je nešto posebno. Odavde se pruža prelijep pogled na Beograd a najljepši je kada je zalazak sunca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Хинић (@_majahinic)

Parkovi

Beograd ima dosta prelijepih parkova ali najpopularniji su svakako Topčiderski i Tašmajdanski. Iskoristite ovo vrijeme kada parkovi postaju prepuni lišća u raznim bojama s kojima možete da se poigrate na fotografijama.

Avala

Najpoznatije beogradsko uzvišenje krije mnoge interesantne ćoškove, od kojih su fotografima omiljeni Avalski toranj i spomenik Neznanom junaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Peric (@lagalaga357)

Na kofer.info platformi pronađite sve što vam je potrebno da bi uživali u Beogradu. Nemojte lutati sami ukoliko idete bez agencije, napravite plan putovanja. Šta posjetiti, koje atrakcije vidjeti, kakva su radna vremena, cijene ulaznica… Gdje je najbolja hrana ili gdje se krije najbolji shopping.

Ukoliko već putujete sa agencijom na kofer. info platformi informišite se šta vas čeka u ovom prelijepom gradu.

Pošaljite nam fotke, baš nas zanima koja lokacija vas je osvojila i kako to izgleda Beograd iz vašeg ugla.

Izvor:Nova.rs/Kofer.info

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.