office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Borik

Na sjevernoj strani grada Poreča nalazi se šljunčana plaža Borik. Turistima je ova plaža posebno zanimljiva zato što tijekom cjelodnevnog boravka mogu uživati u spektakularnom pogledu na starogradsku jezgru. Do same plaže se može doći laganom šetnjom po šetnici. Hladovina borove šume idealna je za sve one koji se ne žele pretjerano izlagati na suncu.

Na plaži Borik ponosno vijori Plava zastava što je simbol čistoće mora i kvalitete uređenosti i opremljenosti same plaže. Plaža je pogodna za obitelji, djecu, starije osobe te osobe s invaliditetom. Na plaži se nalazi i označena zona za kupanje te spasilačka služba pa je moguće bezbrižno uživati u moru, suncu i brojnim aktivnostima.

Na dijelu plaže s betonskim pločama moguće je unajmiti ležaljke i suncobrane te se tako prepustiti zrakama toplog sunca. Svakako ne zaboravite ponijeti kremu za sunčanje i pokrivalo za glavu. Na plaži se nalazi i opremljeni sanitarni čvor sa vanjskim tuševima i javnim wc-om.

Uživajte u čistom i kristalno plavom moru uz ritmove ljetnih hitova koji dopiru iz obližnjeg beach i caffee bara. Počastite sebe i svoju djecu sladoledom, ili nešto pojedite u obližnjem restoranu, snack baru i fast foodu.

Nagradite svoju djecu vožnjom na pedalinama ili bananama i tubama i osigurajte im dan iz snova. Dok se neometano igraju u dječjem igralištu, odrasli mogu zaigrati odbojku, tenis, stolni tenis ili mini golf. Nezaobilazan je i animacijski klub i aquagan koji predstavlja zabavu za cijelo društvo! Oni najhrabriji mogu uživati u spektakularnom pogledu na Rovinj i okolicu vozeći se paraglidingom.

Zabave na plaži Borik zasigurno neće nedostajati!

You must be logged in to post a comment.