office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Zelena laguna

Zelena Laguna možda je i najbolje opremljeni ljetni kompleks objekata uz plažu. Naša plaža je u potpunosti uređena, većim dijelom betonirana i obložena kamenom.

Pogodna je za sve uzraste, parove, porodice sa djecom i one starije. Jedan dio plaže je namijenjen za naturiste. Na ovoj plaži doslovno imate sve. Sama plaža je jako dobro uređena i opremljena – pogodna za šetnju i sunčanje.

Uz plažu se smjestila i marina, za one koji vole nautički turizam, a tu su i brojni ugostiteljski objekti. Pored plaže se nalaze restorani i kafići, kao i popularni autokamp. Gosti dolaze iz svih krajeva, i svi se dobro provedu.

U moru je označena zona za kupače, a tu je i dječji vodeni park. Dok vi uživate na suncu, vaši klinci će doslovno zaboraviti na vas i prepustiti se beskrajnoj igri i zabavi. Vodeni tobogan još je jedna dječja atrakcija.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

© 2021 - O.D ''Eurokvadrat'' , 71.000 Sarajevo, BiH

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje, molim vas komentarišitex