office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Materada Sjever

Plaža Materada uređena je betonsko-šljunčana plaža koja se nalazi u sjevernoj zoni grada Poreča, u uvali Sveti Martin. Jednostavan pristup moru, predivni oblutci i plitak ulaz u more čine ovu plažu idealnom za porodice s malom djecom. Ulaz u more invalidnim osobama omogućen je ugrađenom rampom.

Plaža Materada idealna je i za one koji osim u moru, žele uživati u dobrom društvu. Upravo je zbog toga travnata podloga i hlad stabala u pozadini plaže idealan za sve ljubitelje piknika.

Na plaži postoji pješčanik i dječje igralište pa roditelji neometano mogu uživati sunčajući se na unajmljenim ležaljkama. Ljubitelji aktivnosti mogu se okušati u odbojci na pijesku i unajmiti jet-ski ili poći u ludu avanturu pedalinama, bananama i tubama sa svojim najmilijima. Također je moguće iznajmiti kajak, kanu ili brod.

Plaža je potpuno uređena kako bi posjetitelji mogli provesti miran odmor. Postavljeni su vanjski tuševi, javni wc i kabine za presvlačenje, a osvježenje se može pronaći u obližnjem baru ili fast foodu.

Plaža Materada idealna je za sve one koji ne vole velike gužve, ali ipak žele provesti zabavan dan na plaži u društvu svojih voljenih.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.