office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Maro

Prekrasna pješčana plaža Maro nalazi se na jugoistočnoj strani ostrva Sv. Nikola do kojeg se stiže brodskom vožnjom u trajanju od 5 minuta iz Poreča.

Plaža se nalazi u sklopu hotelskog naselja Valamar, između lukobrana i plaže Riviera. Čisto more i kvalitetno uređenje i opremljenost pridonijeli su dobivanju Plave zastave.

Sa pješčane plaže Maro pruža se spektakularan pogled na grad Poreč. Plaža je idealna za obitelji s djecom zbog dostupnosti sadržaja i sitnog pijeska. Sa pješčanog platoa stepenice vode u more, a na drugom dijelu plaže postoji blagi ulaz u more i šljunčano dno. Posjetitelji hotela besplatno mogu koristiti ležaljke sa slamnatim suncobranom  i baldahin za dvoje dok ostali posjetitelji ovu uslugu moraju unajmiti.

Na plaži se nalazi i sanitarni čvor, vanjski tuševi, javni wc te kabine za presvlačenje. Ukoliko posjetitelji zaborave ponijeti neku opremu za more, istu mogu kupiti u obližnjoj trgovini. Neposredno uz plažu nalazi se snack bar i restoran Oliva bar te dječje igralište koje je uz more glavna zanimacija za najmlađe.

You must be logged in to post a comment.