office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Plava Laguna (Bellevue)

Plaža Plava Laguna nalazi se 5km  od grada Poreča. Ova 250m dugačka plaža kombinirana je betonskim, kamenitim i šljunčanim dijelovima pa svatko može pronaći dio za sebe. Do plaže se može doći uređenom šetnicom, automobilom ili brodom.

Lijepo uređene šetnice kroz okolnu šumu daju poseban đir našoj obali, kao i apartmani koji se u šumi nalaze. Tobogan koji vidite na fotografijama posebna je atrakcija. Mladi ga obožavaju, što znači da će roditelji moći da uživaju u pogledu na okoliš, dok se djeca spuštaju u vodu.

Plava zastava koja je simbol čistoće mora i kvalitete usluge nalazi se na plaži Plava laguna. Posebno se preporuča obitelji s malom djecom zbog hladovine borove šume i uređenim ulazom u more. Dio plaže namijenjen je za naturiste pa tako i ova populacija može uživati u svojoj intimi i privatnosti.

Duž cijele plaže postavljeni su vanjski tuševi, svlačionice i wc-ovi. Također je moguće iznajmiti suncobrane i ležaljke te tako uživati u pogledu na plavo more. Kako se plaža nalazi u sklopu hotelskog naselja, opremljena je brojnim sportsko-rekreativnim sadržajem.

Moguće je unajmiti pedaline, banane ili jet-ski. Djeca će posebno uživati na toboganu, a rekreativni se mogu okušati u ronjenju ili tenisu.

Nekoliko ugostiteljskih objekata nalazi se u blizini plaže pa se moguće rashladiti u barovima, ukusnim sladoledom ili svježim voćem i povrćem. Obavezno isprobajte specijalitete u obližnjem restoranu.

Plava Laguna se nalazi u samom centru Poreča, u manjem zaljevu i okružena drugim mjesnim plažama. U blizini se nalazi plaža Gradsko kupalište Poreč. Svakako je popularna, ali ipak posebna po svom miru i manjoj gužvi. Ako se želite opustiti, prošetati borovom šumom, i razgledavati u miru – iznajmite sebi apartman i posjetite nas.

Plaža je osigurana zonom granice kupanja, a na sigurnost svih posjetitelja svakodnevno motre spasioci od 8 sati ujutro do 17 sati poslijepodne.

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.