office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Gradsko kupalište

Zahvaljujući čistom moru i obali, bogatom zabavno-rekreativnom sadržaju i gastronomskoj usluzi jedna je od najpopularnijih porečkih plaža, idealna za sve željne dobre cjelodnevne zabave. Ovo je glavno gradsko kupalište, a s obzirom da je Poreč jedan od poznatijih turističkih gradova, ne čudi nas bogata ponuda za turiste.

Plaža gradsko kupalište smještena je u samom centru grada Poreča. Ova prekrasna šljunčana plaža proteže se od Marine Poreč do turističkog naselja Brulo. Čistoća mora i dostupnost bogatog zabavno rekreacijskog sadržaja nagrađena je Plavom zastavom koja se nalazi na ovoj plaži.

Do plaže se može doći ličnim automobilom kojeg možete ostaviti na parkingu ili javnim prijevozom. Zbog svoje popularnosti naročito među mlađom populacijom, tijekom ljeta se mogu očekivati velike gužve. Ukoliko vas to ne sprečava, zabava na Gradskoj plaži je zagarantirana!

Radi jednostavnog ulaska u more i brojnog sadržaja namijenjenog djeci te hladovine, plaža Gradsko kupalište idealna je za porodice s djecom. Plaža ima ograđenu zonu kupanja, a na sigurnost svih pomno prate spasioci. Također, na plaži je postavljena rampa i wc za invalide što je čini popularnom i među ovom populacijom.

Na Gradskom kupalištu uživat će i mali i veliki! Posebnu atrakciju čini aquagan i tobogan. Rekreativci se nakon kupanja mogu zabaviti odbojkom u pijesku ili tenisom, a djeca u dječjem igralištu. Nakon aktivnosti i iscrpljujućih vrućina, udobno se smjestite u neki od obližnjih barova, počastite se sladoledom ili pojedite konkretan obrok u restoranu. Obalom uz plažu se nalaze mnogi restorani i kafići. Izbor hrane i pića je vrhunski i svatko će pronaći nešto za sebe.

Šetalište koje prati plažu je odlično mjesto za lagani razgovor i poglede ka moru. Šetalištem prolazi maleni turistički vlakić, koji svako malo svoje goste provoza obalom da uživaju u pogledu.

Na dijelu plaže gdje su betonske ploče, moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane, uživati u spa&masaži te kupiti opremu za more. Vanjski tuševi, javni wc i svlačionice dostupne su svim posjetiteljima.

U blizini se nalazi plaža Plava Laguna Poreč.

You must be logged in to post a comment.