office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Plaža Brulo

Južno od centra Poreča, u lijepoj uvali turističkog naselja Brulo smještna je šljunčana plaža Brulo. Plaža je okružena borovom šumom koja tijekom ljeta pruža prijeko potrebni hlad. Na plaži se nalazi Plava zastava koja je simbol čistoće i opremljenosti plaže.

Do plaže je moguće doći pješice, biciklom, turističkim vlakićem ili brodom. Idealna je za sve uzraste: porodice s djecom, mlade, stare i invalide. O sigurnosti svih posjetitelja brine spasilačka služba.

Na plaži Brulo nikada vam neće biti dosadno. Ukoliko ste u potrazi za aktivnostima, u blizini plaže nalazi se sportski centar, teniski tereni, odbojka na pijesku i teren za mini golf. Posebnu zanimljivost starijima i mladima čini aquagan. Ljubitelji adrenalina mogu se okušati u parasailingu.

Djeca će zasigurno željeti isprobati iceberg, pedaline ili banane ili se jednostavno zabavljati sa svojim vršnjacima u zabavnom parku, na trampolinu i na igralištu. Na ovoj plaži ljubitelji ronjenja mogu prakticirati svoj hobi i tako istražiti prekrasno podmorje.

U neposrednoj blizini plaže mogu se iznajmiti suncobrani i ležaljke, a dostupni su vanjski tuševi, kabine i wc. Predah od aktivnosti možete pronaći u barovima i restoranima smještenim u hladovini borove šume.

You must be logged in to post a comment.