office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Dino Park – Jura Avantura

Pod nazivom „Jura avantura“, Dino park na Kalemegdanu spremno čeka mališane svih uzrasta, u novim avanturama.

Posjetioce će pozdraviti tiranosaurus, t-rex i ostala mala i velika čudesna stvorenja koja su se smjestila u jedinstvenom parku dinosaurusa u pririodnoj veličini.

Park je namijenjen svim generacijama, a prije svega najmlađim posjetiocima i njihovom uvođenju u svijet nauke kroz igru… Više od 35 replika dinosaurusa u prirodnoj veličini, među kojima su i pokretni reptili iz praistorije, koji ispuštaju zvuke, biće dostupni za istraživanje, fotografisanje i edukaciju mališana.

U pratnji animatora moći će da razvijaju maštu i zamisle kako je izgledala planeta kada su ovi gorostasi vladali njome. Radoznali mališani biće u prilici da na moment postanu paleontolozi, da istražuju i otkopavaju fosilne ostatke pomoću specijalnog alata. Najhrabrija djeca moći će da jašu svog omiljenog dinosaurusa, da se fotografišu u čeljustima T-reksa i da na uzici šetaju dinosaurusa.

„Jura avantura“ ponudiće, tokom sezone, djeci i odraslima i veliki broj kulturno-zabavnih i edukativnih sadržaja.

U srcu Kalemegdana – najatraktivnije i najposjećenije turističke lokacije u gradu, biće organizovane i proslave rođendana, ispunjene neobičnim avanturama. Dinosaurusi u prirodnoj veličini biće domaćini, a animatori će djecu, na zanimljiv način, prilagođen uzrastu, upoznati sa čarobnim svijetom mezozoika.


[wp-svg-icons icon=”info-2″ wrap=”i”]  Sezona Dino parka je 01.04 – 31.12


Ulaznice i radno vrijeme

OpisCijena
Odrasli350,00 Din
Djeca do 15 god.250,00 Din
Radno vrijeme :
Svakoga dana tokom sezone10:00 - 20:00

Adresa i kontakt

[wp-svg-icons icon=”home-2″ wrap=”i”]  Kalemegdan – Beogradska tvrdjava

[wp-svg-icons icon=”phone” wrap=”i”]  +381 65 3700800


Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Beogradu, možete pogledati ovdje

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.