office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Taht Istanbul

Jedna od najprepoznatljivijih terasa sa Instagram fotografija nalazi se u sklopu fotografskog studija Taht u Istanbulu, posebno opremljenog prostora za slikanje turista, koji je posto nezaobilazna destinacija prilikom posjete ovom gradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taht İstanbul (@taht.istanbul)

Taht foto studio iz Istanbula prilagodio se modernim zahtjevima tržišta, opremivši poseban prostor namijenjen za slikanje turista, uz cjelokupnu scenografiju i odjevne kombinacije, a upravo su fotografije sa terase u sklopu studija najprepoznatljivija razglednica ovog grada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taht İstanbul (@taht.istanbul)

Pogledajte odličnu ponudu hotela u Istanbulu:

Booking.com

Sa prepoznatljive terase koja se nalazi na vrhu zgrade u Istanbulu pruža se jedan od najljepših na ovaj grad. Iako se na prvi pogled čini da je u pitanju kafić ili restoran uređen u tradicionalnom stilu, riječ je o unaprijed pripremljenom prostoru koji se iznajmljuje.

Iako grad Istanbul predstavlja turističku atrakciju sam od sebe, popularnost ove lokacije u posljednje vrijeme nadmašila je ostale znamenitosti grada, što potvrđuju brojne fotografije sa društvenih mreža, a posebno Instagrama.


Adresa i kontakt :

Süleymaniye Dist. Siyavuşpaşa St. Kurtel Business Center, No:14 Terrace Floor, 34116 Fatih/İstanbul

+90 212 514 64 53

+90 506 533 26 36


Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Istanbulu možete pogledati ovdje

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.