office@kofer.info 00387 (0)61/52-61-52

Tkalčićeva ulica

Tkalčićeva ulica u Zagrebu definitivno je ulica restorana, barova i zabave. Popularna Tkalča ujedno je i ulica u kojoj se smjestilo najviše internacionalnih restorana u Zagrebu. Šrilankanski, izraelski, indijski, turski i panazijski restoran nalaze se samo nekoliko metara jedan od drugoga, a svaki od njih, pogotovo u kasnoposlijepodnevnim satima, dupkom su puni.

Tkalčićeva ulica u središtu grada je postala prava adresa za turiste. Ako želite pojesti nešto ukusno, zabaviti se ili samo popiti kafu i opustiti se, onda je idealan izbor za vas.

Tkalčićeva ulica najpopularnija je i najposjećenija ulica u gradu. Živi i danju i noću, označena je u svim turističkim vodičima, prepuna je kafića, slastičarnica i trgovina.

Meze, baklave, šiš kebabi, kofte, cigara bureci – i turisti i domaći jedu sve.

A samo u Tkalčićevoj ulici 13 je restorana i street food restorana i još 25 kafića, koji očito uspijevaju ugoditi svakom turistu.

Jedno od skretanja u Tkalčićevoj ulici odvest će vas u simpatičnu Skalinsku ulicu. Iako je po veličini Skalinska jedna od manjih ulica, ona je itekako bogata sadržajem, pa su se tu smjestili brojni domaći te inozemni restorani. Ono što posebno ističe ovu ulicu jest prelijepi pogled koji se iz nje pruža na katedralu.


[wp-svg-icons icon=”arrow-up-right” wrap=”i”]  Kako doći od Vaše lokacije do ”Tkalčićeve ulice”, pogledajte na mapi

[wp-svg-icons icon=”location” wrap=”i”]  Detaljnu mapu svih turističkih atrakcija u Zagrebu možete pogledati ovdje

Kofer.info pratite preko facebook stranice ''Kofer - Sve o putovanjima'' , facebook grupe ''Travel Centar - Volimo putovanja'' i preko instagrama ''Kofer - Sve o putovanjima''

You must be logged in to post a comment.